OEM Factory Wholesale Fashion Knitted Cotton Pullover Girls Sweater

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Suzhou, Cina
Jumlah Gaya: HRMGS02
Bahan:  Katun atanapi Adat
Gauge: 5GG atanapi Adat
MOQ: 500 pcs / per warna
Ukuran: Ukuran ngarobih
Technics: Komputer dirajut
Warna: Adat numutkeun PANTONE
Tipe Suplai: Jasa Custom OEM

Detil Produk

Tanda Produk

Langkung ti 22 taun pangalaman produksi, nyayogikeun produksi khusus tina langkung ti 300w baju haneut pikeun seueur merek pakean terkenal.

DETAIL PRODUK

OEM moan baju haneut pullover katun murni, bahan baku didamel tina bahan katun murni, pikeun jalma biasa, katun murni mangrupikeun bahan anu paling dipikaresep, Terjangkau sareng nyaman, serat alami, benang katun tina kapas, baju haneut kapas didamel deui, kusabab katun haneut, jadi baju haneut haneut jadi kuat, Upami kolot masihan budak haneut moyok, barudak bakal wani ngalakukeun impian anu langkung ageung. baju haneut ieu didamel di Jiangsu, Cina. baju haneut na pink, bodas, héjo sareng jeruk. Barudak cocog pikeun anu caang sareng kelir haneut, kelir warni tur multi-warna.

Pantun ieu rajutan kapas pullover baju haneut dirina sorangan nyaéta struktur rajut iga, baju baju 2 * 2 iga, Kanggo desain iga cuff, detil anu saé pisan, kuat kuat. Kolékér nyaéta ganda 2 * 2 iga, henteu bentuk anu robih, henteu gesekan beuheung anak, urut sapotong jahitan siki, hiasan kisi intan Alan, bal tiasa nambihan atanapi henteu tiasa nambihan, anu tiasa disaluyukeun numutkeun desain anjeun.

Kami masihan sababaraha saran pikeun cara nyeuseuh baju haneut anak, disarankeun nganggo deterjen nétral 30 derajat cai haneut salami 10 menit, ngumbah panangan anu lembut, henteu digosok atanapi dipulas, supados teu aya deformasi pil, ogé henteu soak ku baju sanés pikeun nyingkahan pewarna, saatos nyeuseuh, kedah sacara alami ubin, henteu tiasa kakeunaan sinar matahari anu kuat. Upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés, mangga ngahubungan kami. Kami ngarepkeun pamariksaan anjeun.

OEM Fashion Cotton Sweater
OEM wholesale Girls Sweater
OEM Knitted Pullover Sweater
OEM Sweater Factory

PROSES PESANAN

1.Anu mésér ngirim TechPacks, swatch, aslina-conto, jst pikeun harga / sampling.

2.Kami ngalakukeun sampel dumasar kana techpacks anu mésér, nalika kami réngsé, kami nyandak gambar ka anu mésér sareng ngirim sampel ku express ka pembeli pikeun disahkeun.

3.Saatos pembeli marios conto, sareng mastikeun tempat urutan, maka kami bakal ngatur benang massal buku sareng dina waktos anu sasarengan, kami bakal ngatur sampel pikeun persetujuan pikeun ngalakukeun massal. Sakali PPS disatujuan, pabrik kami bakal ngatur produksi dumasar kana ieu anu disatujuan. Unggal léngkah bakal dikontrol ketat.

4. Saatos seueur réngsé, kami bakal ngatur bungkus sareng shippment sakumaha anu diperyogikeun, mastikeun unggal urutan tiasa dikirimkeun dina waktosna.

PROSES PRODUKSI

Production Process-1

KAUNTUNGAN URANG

Our Advantage12

PENGANGKUTAN

TRANSPORTATION

  • Saméméhna:
  • Teras: