Tip pikeun henteu héd wol dina baju haneut wol

1. Trik pikeun baju haneut wol pikeun henteu ngucurkeun rambut: Ngaleyurkeun séndok pati dina satengah baskom cai tiis, rendam baju haneut wol sareng bawa kaluar tanpa dipulas, dialungkeun sareng disimpen dina cai nganggo sakedik cuci bubuk, soak eta 5 menit. net.

2. Lapisan ipis skala bakal kabentuk dina pot aluminium atanapi pot aluminium saatos sababaraha waktos. Lebetkeun kulit kentang di jero, tambahkeun jumlah cai anu cocog, kulub, kulub sakitar 10 menit, teras angkat.

3. Lantai dapur seueur minyak sareng henteu gampang dibersihkeun. Sateuacan ngempelkeun lantai, anjeun tiasa ngébréhkeun taneuh anu berminyak ku cai panas pikeun ngalemeskeun noda, teras tuang sababaraha cuka kana pel, teras pelét lantai kanggo ngaluarkeun kokotor berminyak dina taneuh.

4. Saatos ngahurungkeun saklar gas janten hurung, upami seuneu héjo, éta hartosna yén gas henteu lengkep diduruk, anu nyéépkeun gas. Dina waktos ieu, disarankan pikeun ngaluyukeun klep kontrol hawa kana posisi dimana hurungna disada.

5. Nalika nganggo manaskeun cai, langkung saé pikeun nyaluyukeun suhu antara 50-60 derajat, anu tiasa nyegah pembentukan skala manaskeun cai; nalika suhu cai ngaleuwihan 85 derajat, formasi skala bakal ningkat.

 Tips for not shed wool on woolen sweaters


Pos waktos: Mei-10-2021