Bédana baju haneut sareng baju haneut

Konseptual baju haneut mangrupikeun salah sahiji baju haneut rajutan. Knitwear mangrupikeun konsép anu langkung lega. Pakaian rajut tiasa dibagi kana baju rajut katun sareng baju rajut wol, sareng baju haneut kagolong kana baju rajut wol. Baju haneut rajutan anu sering urang tingali umumna ngarujuk kana lawon anyaman anyaman ku alat rajutan. Permukaanna saleresna gunung sareng wol baju haneut rajutan dina hal cara ngolah henteu sami, baju haneut kapas dirajut dina produksi téknologi motong sareng ngaput. Baju haneut rajutan rajutan henteu. Lawon dijait ngaliwatan disk jahitan. Baju haneut anu biasana urang ngobrolkeun utamina baju baju dirajut ku benang wol, sareng baju haneut rajutan mangrupikeun konsép karajinan anu paling propésional. Umumna, baju jero, baju olahraga katun, kaos kaki, sareng sajabana tiasa dianggap salaku nyulam.

Knitwear sering beunghar ku drape sareng pangaruh awak. Dina taun-taun ayeuna, campuran kardus rajutan anu populér sareng pertandingan cocog pisan pikeun budak awéwé ngora. Milih baju haneut rajutan warna solid sareng baju pondok sareng legging warna permén nganggo sapatu Martin. Pakéan lucu pisan, rok pakéanna henteu kedah panjang teuing. Dina cuaca anu tiis, éta ogé pilihan anu hadé pikeun milih salju salju anu ngagulung. Kombinasi ieu modis, seger, seksi sareng lucu.

Rarasaan leupas sareng kasual baju haneut rajutan, salaku jas, pangsaéna tiasa nunjukkeun gaya Éropa sareng Amérika. Upami anjeun nganggo cangkéng anu pas, kolor pondok denim anu cocog bakal nambihan kagorengan. Kaos kaki coklat sareng jaket rajutan nganggo rok ngajantenkeun anjeun katingali seksi sareng pinuh ku pesona. Pangaruh anu pas tina baju rajut tiasa ngajantenkeun pinareup sareng pinggul anjeun katingali langkung lengkep, sedengkeun kaos kaki hideung ngan ukur manteng sareng ngaleutikan garis légél anjeun. Pesona awéwé parantos paling disorot. Upami anjeun nganggo jas rajutan, anjeun henteu cocog teuing pikeun kai rajutan anu beurat. Ayeuna syal kuadrat leutik dihijikeun dina beuheung, anu modis sareng dermawan.

 

Knitwear factory

Pos waktos: Mei-07-2021