Klasifikasi Organisasi Cardigan.

-Sih ngaput

Ogé kawanoh salaku organisasi tingkat pakan, organisasi sisi. Susunan jarum nyulam: nyulam jersey sareng jarum pinuh dina ranjang jarum tunggal. Lawonna ngagaduhan sipat éksténsif saluareun sareng sipat ngagulung, sareng gampang roboh saatos gelung rusak.

-Siping Organisasi

Ogé kawanoh salaku lawon iga, éta kagolong kana katégori anu sami sareng 1 + 1 iga sareng 2 + 2 iga. Nyulam dilumangsungkeun dina ranjang jarum ganda, sadaya segitiga ngalebetkeun padamelanana, sareng jero loopna sami. Susun nyulam: ranjang jarum payun sareng tukang disusun nganggo jahitan pinuh.

-1 + 1 anyaman iga

Ogé kawanoh salaku iga tunggal. Larapkeun kana cangkéng, cuffs sareng kelim.

-2 + 2 anyaman iga

Éta ngagaduhan tingkat luhur éksténsif gurat sareng élastisitas, satengah tina éksténsi nyaéta dua kali langkung ageung tibatan lawon rajutan polos.

-Siping Organisasi idling

Ogé kawanoh salaku struktur lapisan hawa ribbed, éta mangrupikeun struktur gabungan struktur ribbed sareng struktur jarum datar. Fitur: Jahitan datar di sisi payun sareng tukang henteu nyambung, dina kaayaan overhead, langkung kandel tibatan jaringan tulang rusuk, kalayan ingetan kahaneutan anu saé, extensibility gurat alit, sareng bentuk anu langkung stabil.

-Tuck Circle Organisasi

Lawon diselipkeun sareng permukaan ranjang jarum tunggal, ogé katelah kembang gajih jarum datar. Tuck tiasa ngabentuk sababaraha épék pola sapertos pola bolong, pola henteu rata, sareng pola warna-warni. Kusabab ayana gelung panjang, kakuatan lawon bakal kapangaruhan sareng gampang dilegakeun gurat.

Organisasi Kembang Gajih

Organisasi Kembang Gajih mangrupikeun nami umum Organisasi Jihua. Numutkeun kana overhang anu dibentuk ku tuck, permukaan ngabentuk pola cembung, sareng sajabana Aya tuck sisi dua sareng tuck dua sisi; aya tuckel baris tunggal sareng tuck multi-row; aya tuck jarum tunggal sareng tuck multi-jarum.

Organisasi -Flower

Nami ilmiah struktur pulas disebut struktur bergelombang. Ku mindahkeun ranjang jarum, jahitanna dirajut dina ranjang jarum ganda.

-Tisu skala lauk duaan

Jaringan skala lauk ganda disebut ogé jaringan non-nyulam, sareng éta ogé disebat jarum yuanbao dobel. Éta dijait dina ranjang jarum ganda, sareng intina mangrupikeun sisipan dua sisi. Fitur: Lawon skala lauk dua gampang pikeun manjang sareng cacad dina arah melintang, anu ngirangan ingetan bentukna papakean, tapi ingetan kahaneutan ditingkatkeun, sareng lawonna raoseun plump sareng kandel. Hal ieu loba dipaké dina nyulam jarum.

-Nganyam Jacquard

Tenun jacquard mangrupikeun jinis anyaman anu milih benang dina kursus sareng ngabentuk gelung dina interval anu tangtu numutkeun syarat pola na. Nalika benang henteu digulung, umumna ngambang dina bagian tukang lawon sareng tiasa dijait dina ranjang jarum tunggal. . Fitur: lawonna langkung kandel, henteu gampang cacad, diperpanjang dikombinasikeun sareng kirang kasebar, sareng gaduh pangaruh warna anu saé.

-Kumpulan kembang Gejala

Ngaran ilmiah struktur kembang kosong nyaéta struktur leno, ogé dikenal salaku struktur kembang persik, anu tiasa dijait dina hiji ranjang jarum. Jarum nyulam disusun lengkep, kalayan jersey tunggal salaku struktur dasar, sareng jahitan ditransferkeun numutkeun pola na. Hal ieu loba dipaké dina pola bar stitch.

Cardigan Organization


Waktos Post: Apr-19-2021