Warta

  • Tips for not shed wool on woolen sweaters

    Tip pikeun henteu héd wol dina baju haneut wol

    1. Trik pikeun baju haneut wol pikeun henteu ngucurkeun rambut: Ngaleyurkeun séndok pati dina satengah baskom cai tiis, rendam baju haneut wol sareng bawa kaluar tanpa dipulas, dialungkeun sareng disimpen dina cai nganggo sakedik cuci bubuk, soak eta 5 menit. net. 2. Lapisan ipis skala w ...
    Maca deui
  • Tips to reduce static electricity in sweaters

    Tips pikeun ngirangan listrik statik dina baju haneut

    Nalika masang sareng ngaleupaskeun baju haneut, kontak fisik sareng anu sanésna, atanapi ngahaja noél objék logam, éta sering ujug-ujug dileupaskeun. Anjeun bahkan mungkin ningali percikan listrik dina hawa. Henteu ngan ukur panangan anjeun bakal cilaka, tapi ogé listrik statis sering ...
    Maca deui
  • The difference between a sweater and a sweater

    Bédana baju haneut sareng baju haneut

    Konseptual baju haneut mangrupikeun salah sahiji baju haneut rajutan. Knitwear mangrupikeun konsép anu langkung lega. Pakaian rajut tiasa dibagi kana baju rajut katun sareng baju rajut wol, sareng baju haneut kagolong kana baju rajut wol. Baju haneut rajutan anu sering urang tingali umumna ngarujuk kana lawon anyaman anyaman ku kn ...
    Maca deui
  • Cardigan Organization Classification.

    Klasifikasi Organisasi Cardigan.

    -Flat stitch Ogé kawanoh salaku organisasi tingkat pakan, organisasi sisi. Susunan jarum nyulam: nyulam jersey sareng jarum pinuh dina ranjang jarum tunggal. Lawon ngabogaan extensibility transverse ageung sareng sipat ngagulung, sareng gampang digubrag saatos ...
    Maca deui
  • How should sweaters be cleaned?

    Kumaha baju haneut kedah dibersihkeun?

    1. Pabrikan baju haneut ngahurungkeun lapisan jero baju haneut borong, sareng nyerep dina cai haneut anu lengkep ngaleyurkeun detérjen binatu sakitar 5 menit. 2. Saatos lalaunan meres baju haneut sareng ngantepkeun anjeunna ngaleos, tong ngosok noda anu kotor pikeun nyegah ...
    Maca deui
  • Process requirements for knitted sweaters

    Syarat prosés pikeun baju haneut rajutan

    Pikeun usum salju, baju rajut sok mangrupikeun barang serbaguna sareng modis, ngamungkinkeun anjeun gampang nunjukkeun tékstur lengkep, santai sareng nyaman. Dinten ayeuna, éditor pabrik baju haneut kami bakal sumping pikeun masihan anjeun wawasan kana sarat téknologi baju haneut rajutan! Manifestasi sanés tina kualit ...
    Maca deui
  • Sweater manufacturer introduces woolen fabric

    Pabrikan baju haneut ngenalkeun lawon wol

    Pabrikan baju haneut nyaritakeun yén wol, sapertos namina, nyaéta wol, benang wol, kalebet wol. Cashmere. Buuk kelenci sareng bulu sato sanésna didamel kana rupa-rupa benang wol sareng wol ku téknologi spinning modéren; anyaman dipikaharti salaku anyaman kalayan sagala rupa ...
    Maca deui
  • Sweater factory explains the production process of knitted fabric

    Pabrik baju haneut ngajelaskeun prosés produksi lawon rajutan

    Pabrik baju haneut yakin yén lawon rajutan mangrupikeun lawon anu dibentuk ku cara ngagulung benang janten gelung kalayan jarum nyulam sareng ditalian. Aranjeunna dibagi kana lawon rajutan warp sareng lawon rajutan rajutan. Lawon dirajut boga ciri lemes textu ...
    Maca deui
  • Finishing process of sweater style (2)

    Prosés bérés tina gaya baju haneut (2)

    9. Crabbing Pabrik baju haneut yakin yén nyukur mangrupikeun prosés anu lawon wol diperlakukeun dina cai mandi dina kaayaan tegangan janten datar sareng henteu gampang cacad dina pangobatan baseuh salajengna. Kulub biasana dianggo pikeun ngarengsekeun lawon anu paling parah sareng dilaksanakeun saatos ...
    Maca deui
1234 Teras> >> Halaman 1/4