Ladies Pantun kerung Out Renda Lapel Pullover Kasual dirajut baju haneut

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Suzhou, Cina
Jumlah Gaya: HRMWS42
Bahan: Wol atanapi Adat
Gauge: 7GG atanapi Adat
MOQ: 500 pcs / per warna
Ukuran: Ukuran ngarobih
Technics: Komputer dirajut
Warna: Adat numutkeun PANTONE
Tipe Suplai: Jasa Custom OEM

Detil Produk

Tanda Produk

Langkung ti 22 taun pangalaman produksi, nyayogikeun produksi khusus tina langkung ti 300w baju haneut pikeun seueur merek pakean terkenal.

DETAIL PRODUK

Pabrikan baju haneut ngahasilkeun fashion awéwé kerung kaluar renda lapel pullover baju haneut rajutan. Saluruh awak nganggo 7GG pikeun ngalakukeun kardigan sareng pointelle, sareng trims do iga, éta cocog dina mode Spring. Ketebalanna OK, leres-leres tetep haneut anjeun. Éta tina Bahan wol 100%, éta saé pikeun barudak. Mesin pembungkus do rajutan ku mesin komputer. Handfeel lemes pisan. Tangtosna, tiasa dilakukeun sakumaha anu dipénta. Sareng anjeun tiasa ngarobih jahitan anjeun numutkeun prakték umum perusahaan anjeun.

PROSES PESANAN

1.Anu mésér ngirim TechPacks, swatch, aslina-conto, jst pikeun harga / sampling.

2.Kami ngalakukeun sampel dumasar kana techpacks anu mésér, nalika kami réngsé, kami nyandak gambar ka anu mésér sareng ngirim sampel ku express ka pembeli pikeun disahkeun.

3.Saatos pembeli marios conto, sareng mastikeun tempat urutan, maka kami bakal ngatur benang massal buku sareng dina waktos anu sasarengan, kami bakal ngatur sampel pikeun persetujuan pikeun ngalakukeun massal. Sakali PPS disatujuan, pabrik kami bakal ngatur produksi dumasar kana ieu anu disatujuan. Unggal léngkah bakal dikontrol ketat.

4. Saatos seueur réngsé, kami bakal ngatur bungkus sareng shippment sakumaha anu diperyogikeun, mastikeun unggal urutan tiasa dikirimkeun dina waktosna.

PROSES PRODUKSI

Production Process-1

KAUNTUNGAN URANG

Our Advantage12

PENGANGKUTAN

TRANSPORTATION

  • Saméméhna:
  • Teras: