Pantun Custom Ngarajut Grosir Jacquard Pullover Lalaki baju haneut

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Suzhou, Cina
Jumlah Gaya: HRMNM16
Bahan: Acrylic atanapi Adat
Gauge: 12GG atanapi Adat
MOQ: 500 pcs / per warna
Ukuran: Ukuran ngarobih
Technics: Komputer dirajut
Warna: Adat numutkeun PANTONE
Tipe Suplai: Jasa Custom OEM

Detil Produk

Tanda Produk

Langkung ti 22 taun pangalaman produksi, nyayogikeun produksi khusus tina langkung ti 300w baju haneut pikeun seueur merek pakean terkenal.

DETAIL PRODUK

Pemasok grosir baju kustom dihasilkeun fashion men knit jacquard pullover sweater. Luruh awak nganggo 12GG pikeun ngalakukeun birdeye jacquard, sareng trims do iga, éta cocog dina Autumn fashion. Ketebalanna OK, leres-leres ngajaga anjeun haneut. Éta tina 100% akrilik bahan, éta saé pikeun barudak. mesin ngaput do rajutan ku mesin komputer. handfeel lemes pisan. tangtosna, tiasa ngalakukeun sakumaha anu dipénta. sareng anjeun tiasa ngarobih jahitan anjeun numutkeun prakték umum perusahaan anjeun.

PROSES PESANAN

1.Anu mésér ngirim TechPacks, swatch, aslina-conto, jst pikeun harga / sampling.

2.Kami ngalakukeun sampel dumasar kana techpacks anu mésér, nalika kami réngsé, kami nyandak gambar ka anu mésér sareng ngirim sampel ku express ka pembeli pikeun disahkeun.

3.Saatos pembeli marios conto, sareng mastikeun tempat urutan, maka kami bakal ngatur benang massal buku sareng dina waktos anu sasarengan, kami bakal ngatur sampel pikeun persetujuan pikeun ngalakukeun massal. Sakali PPS disatujuan, pabrik kami bakal ngatur produksi dumasar kana ieu anu disatujuan. Unggal léngkah bakal dikontrol ketat.

4. Saatos seueur réngsé, kami bakal ngatur bungkus sareng shippment sakumaha anu diperyogikeun, mastikeun unggal urutan tiasa dikirimkeun dina waktosna.

PROSES PRODUKSI

Production Process-1

KAUNTUNGAN URANG

Our Advantage12

Mitra

PARTNER LOGO

PENGANGKUTAN

TRANSPORTATION

  • Saméméhna:
  • Teras: