FAQs

Patarosan anu sering Ditaroskeun

Peryogi bantosan? Pastikeun pikeun didatangan forum pangrojong kami pikeun waleran kana patarosan anjeun!

Dupi abdi tiasa mesen hiji conto pikeun mariksa kualitas?

Leres, urutan sampel perlu sareng ditarima.

Tiasa l ngadamel produk ku desain atanapi merk mérek urang sorangan dina produk?

Leres, Anjeun tiasa ngaropea desain anjeun sorangan, logo, labél dina produk.

Upami jumlah tina ordo alit pisan, sapertos 50-100 potongan per gaya per warna. Naha urang nampi éta?

Leres, urang tiasa ngalakukeun éta, upami urang gaduh lawon stock cekap pikeun pesen anjeun.

Naha anjeun ngagaduhan fasilitas pikeun nyetak sareng sulaman?

Leres, kami ngalakukeun, anjeun ngan ukur kedah ngirimkeun kami tata ruang / karya seni atanapi ideu anjeun sareng kami tiasa custom sasuai.

sabaraha lami anjeun bakal kéngingkeun conto ti kami?

Pikeun palanggan énggal, saatos anjeun mayar biaya sampel, anjeun bakal nampi sampel kami tina 3 dugi ka 7 dinten; Kanggo palanggan biasa, saatos urang maca instruksi anjeun, anjeun bakal kéngingkeun sampel kami tina 3 dugi ka 7 dinten

Istilah pangiriman anu mana anjeun tiasa nawiskeun? Kumaha upami waktos lead massal?

Pikeun conto sareng urutan alit, dibutuhkeun ku DHL / Fedex / UPS / EMS sakitar 3-7 dinten damel. Kanggo kaseueuran, waktos nuju kedah ngeunaan 35-45 dinten, sareng urutan masal ngalangkungan pangiriman laut, biasana peryogi 15-30 dinten dugi palabuhan palanggan.

Naon jinis istilah pamayaran anu biasana diperdagangkan?

Syarat pamayaran utama kami nyaéta T / T. kami ogé nganggo istilah batur, tapi sababaraha. Kanggo pesenan ageung, setoran 30% nalika anjeun mesen, kasaimbangan 70% pembayaran kedah dibayar ngalawan salinan B / L.