Pabrik Grosir Awéwé Pantun Knit Sweater

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Suzhou, Cina
Jumlah Gaya: HRMWS38
Bahan: Nylon atanapi Adat
Gauge: 12GG atanapi Adat
MOQ: 500 pcs / per warna
Ukuran: Ukuran ngarobih
Technics: Komputer dirajut
Warna: Adat numutkeun PANTONE
Tipe Suplai: Jasa Custom OEM

Detil Produk

Tanda Produk

Langkung ti 22 taun pangalaman produksi, nyayogikeun produksi khusus tina langkung ti 300w baju haneut pikeun seueur merek pakean terkenal.

DETAIL PRODUK

Pabrik baju baju baju haneut ngahasilkeun awéwé baju haneut baju rajutan. Gancang awak nganggo 12GG pikeun ngalakukeun tulang rusuk, éta cocog dina mode Musim Dingin. Kandelna OK, leres-leres tetep haneut. Éta didamel tina bahan Nylon, éta saé pikeun barudak. ku mesin komputer. handfeel lemes pisan. tangtosna, tiasa ngalakukeun sakumaha anu dipénta ku anjeun. sareng anjeun tiasa ngaropea jahitan anjeun numutkeun prakték umum perusahaan anjeun.

PROSES PESANAN

1.Anu mésér ngirim TechPacks, swatch, aslina-conto, jst pikeun harga / sampling.

2.Kami ngalakukeun sampel dumasar kana techpacks anu mésér, nalika kami réngsé, kami nyandak gambar ka anu mésér sareng ngirim sampel ku express ka pembeli pikeun disahkeun.

3.Saatos pembeli marios conto, sareng mastikeun tempat urutan, maka kami bakal ngatur benang massal buku sareng dina waktos anu sasarengan, kami bakal ngatur sampel pikeun persetujuan pikeun ngalakukeun massal. Sakali PPS disatujuan, pabrik kami bakal ngatur produksi dumasar kana ieu anu disatujuan. Unggal léngkah bakal dikontrol ketat.

4. Saatos seueur réngsé, kami bakal ngatur bungkus sareng shippment sakumaha anu diperyogikeun, mastikeun unggal urutan tiasa dikirimkeun dina waktosna.

PROSES PRODUKSI

Production Process-1

KAUNTUNGAN URANG

Our Advantage12

PENGANGKUTAN

TRANSPORTATION

  • Saméméhna:
  • Teras: