Baju haneut V beuheung custom Lalaki Intarsia Cashmere rajutan Cardigan

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Suzhou, Cina
Jumlah Gaya: HRMMS01
Bahan:  Wol / Cashmere atanapi Adat
Gauge: 12GG atanapi Adat
MOQ: 500 pcs / per warna
Ukuran: Ukuran ngarobih
Technics: Komputer dirajut
Warna: Adat numutkeun PANTONE
Tipe Suplai: Jasa Custom OEM

Detil Produk

Tanda Produk

Langkung ti 22 taun pangalaman produksi, nyayogikeun produksi khusus tina langkung ti 300w baju haneut pikeun seueur merek pakean terkenal.

DETAIL PRODUK

Baju haneut intarsia beuheung mens v ieu didamel tina kasmir anu alus. Rasana haneut sareng nunjukkeun gambar anu alus pikeun lalaki lembut. Éta peryogi pacilingan Unggal lalaki. Bahan baju haneut ieu kami nganggo wol quatity tinggi kanggo dilakukeun, sareng nyulam ku mesin komputer, didamel di cina, handfeel na lemes, sareng pas saé nalika pas, manteng na saé. payunna panel inten témbok kami nganggo metode jacquard pikeun dilakukeun, pikeun leungeun baju sareng awak tukang anu kami lakukeun dina warna padet, upami anjeun hoyong ngaluyukeun warna, urang accpet khusus pamundut khusus. baju haneut ieu dilakukeun dina 12GG, tangtosna, anjeun tiasa milih gauge anu anjeun pikahoyong, pabrik urang tiasa ngalakukeun 3GG, 5GG, 7GG, 9GG, 14GG, 16GG. Pikeun detil baju haneut V-beuheung, motong beuheung urang ngalakukeun lapisan 2X2 RIB ganda, urang ngalakukeun dobel kusabab upami tiasa ngaraos langkung saé, pikeun motong handapeun sareng motong cuff urang ngalakukeun 2X2 RIB, panel payun urang ngalakukeun intarsia jacquard pikeun nunjukkeun pola, awak tukang sareng leungeun baju urang ngalakukeun kaos padet, sareng anjeun tiasa ngarobih warna anu anjeun pikahoyong. pikeun ukuran sampel, urang tiasa ngalakukeun dumasar kana anu dipénta.                                         

Konstitusi baju haneut mens ieu urang lakukeun kalayan saé, unggal léngkah dikawasa ketat ku pagawé urang, tujuan kami "kualitas luhur, pangiriman anu akurat, sareng efisiensi tinggi". Kanggo metode cuci, di dieu, kami gaduh sababaraha saran kanggo anjeun, pikeun baju haneut bahan wol, nyarankeun nyeuseuh leungeun, nyingkahan nyeuseuh mesin, deterjen tiasa ditambih dina cai tiis saatos waktos anu pondok tina perendaman, ngagosok cahaya sareng nyeuseuh, tong hilap ngusir cai nalika anjeun ngeringkeun, sumebar garing, ulah ngalaan panonpoé atanapi ngagantung, pikeun nyingkahan deformasi draping, ngalakukeun koleksi kedah nyeuseuh sareng garing heula, tiasa disimpen sasarengan sareng édisi serangga propésional, tapi kedah merhatoskeun pikeun ngahindaran hubungan langsung antara repeller serangga sareng baju.                                                  

Terakhir, anu paling penting nyaéta harga kami kalapa pisan, kami gaduh pabrik baju haneut kami nyalira, tiasa ngendalikeun sampel sareng pangiriman ageung.   

Ngabagéakeun palanggan énggal sareng anu lami di bumi sareng di luar negeri kanggo ngabahas kerjasama, nganjang & nungtun sareng milari pangembangan umum.

Custom Men Knitted Cardigan
Custom Men Intarsia Sweaters
Custom Cashmere Knitted Sweaters
Custom V Neck Intarsia Sweaters
Custom V Neck Sweaters
Custom V Neck Cashmere Sweaters

PROSES PESANAN

1.Anu mésér ngirim TechPacks, swatch, aslina-conto, jst pikeun harga / sampling.

2.Kami ngalakukeun sampel dumasar kana techpacks anu mésér, nalika kami réngsé, kami nyandak gambar ka anu mésér sareng ngirim sampel ku express ka pembeli pikeun disahkeun.

3.Saatos pembeli marios conto, sareng mastikeun tempat urutan, maka kami bakal ngatur benang massal buku sareng dina waktos anu sasarengan, kami bakal ngatur sampel pikeun persetujuan pikeun ngalakukeun massal. Sakali PPS disatujuan, pabrik kami bakal ngatur produksi dumasar kana ieu anu disatujuan. Unggal léngkah bakal dikontrol ketat.

4. Saatos seueur réngsé, kami bakal ngatur bungkus sareng shippment sakumaha anu diperyogikeun, mastikeun unggal urutan tiasa dikirimkeun dina waktosna.

PROSES PRODUKSI

Production Process-1

KAUNTUNGAN URANG

Our Advantage12

PENGANGKUTAN

TRANSPORTATION

  • Saméméhna:
  • Teras: