Custom Pullover Rib Knit Half High Collar Ladies Lengan Panjang baju haneut

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Suzhou, Cina
Jumlah Gaya: HRMWS01
Bahan:  50% poliéster, 32% acylic, 18% viscose
Gauge: 12GG atanapi Adat
MOQ: 500 pcs / per warna
Ukuran: Ukuran ngarobih
Technics: Komputer dirajut
Warna: Adat numutkeun PANTONE
Tipe Suplai: Jasa Custom OEM

Detil Produk

Tanda Produk

Langkung ti 22 taun pangalaman produksi, nyayogikeun produksi khusus tina langkung ti 300w baju haneut pikeun seueur merek pakean terkenal.

DETAIL PRODUK

Pakéan rajutan awéwé khusus sareng beuheung semi-luhur nyaéta unggal awéwé hoyong gaduh, baju haneut ieu didamel tina 50% poliéster, 32% acylic, 18% viscose. Sareng ngalakukeun nyulam ku mesin komputer. Didamel di Cina. Pikeun bahan ieu , tiasa ditingali di mana waé, kaunggulanana nyaéta gancangna saé, sareng henteu gampang cacad, kakuatan tinggi, harga murah. Pakéan ieu elegan dina tékstur sareng linier dina jahitan. Mibanda kerah pipa anu gaya. Éta jangkung tur langsing, sareng baju sadayana dina warna padet. Tangtosna, anjeun tiasa ngarobih warna naon anu anjeun pikahoyong, baju sapotong ieu awak nyaéta RIB, sareng motong beuheung nyaéta RIB + TUBULAR, régangna saé pisan, handfeel lemes, nalika anjeun pas, anjeun moal ngaraos tekanan. rok cocog sareng awak, nyorot kaéndahan garis feminin anu kuat, ngungkabkeun rasa tingkat tinggi, sareng nyumponan kabutuhan sababaraha gaya pikeun pakéan sapopoé.

Pakéan baju haneut Lengan Panjang ieu kami ngadamel dina 12GG, tangtosna, anjeun tiasa milih ukuran anu cocog anu anjeun pikahoyong, sareng deui, pikeun ukuran, urang tiasa ngalakukeun ukuran AS, ukuran EU, ukuran AU, ukuran Asia, sareng tiasa nampi ukuran anjeun requst.

Salaku sumber pabrik baju haneut oem, urang ogé tiasa ngendalikeun kualitas barang sareng waktos kiriman, produk kualitas pangsaéna pikeun para nasabah nyaéta misi kami, dina waktos pangiriman anu dijanjikeun nyaéta iman anu saé, upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga kontak kami, kami bungah ngajawab pikeun anjeun, ngarepkeun pamariksaan anjeun.

Custom Sweater Dress
Custom Pullovers Sweater Dress
Custom Lsdies Sweater Dress
Custom Rib Knit Sweater Dress

PROSES PESANAN

1.Anu mésér ngirim TechPacks, swatch, aslina-conto, jst pikeun harga / sampling.

2.Kami ngalakukeun sampel dumasar kana techpacks anu mésér, nalika kami réngsé, kami nyandak gambar ka anu mésér sareng ngirim sampel ku express ka pembeli pikeun disahkeun.

3.Saatos pembeli marios conto, sareng mastikeun tempat urutan, maka kami bakal ngatur benang massal buku sareng dina waktos anu sasarengan, kami bakal ngatur sampel pikeun persetujuan pikeun ngalakukeun massal. Sakali PPS disatujuan, pabrik kami bakal ngatur produksi dumasar kana ieu anu disatujuan. Unggal léngkah bakal dikontrol ketat.

4. Saatos seueur réngsé, kami bakal ngatur bungkus sareng shippment sakumaha anu diperyogikeun, mastikeun unggal urutan tiasa dikirimkeun dina waktosna.

PROSES PRODUKSI

Production Process-1

KAUNTUNGAN URANG

Our Advantage12

PENGANGKUTAN

TRANSPORTATION

  • Saméméhna:
  • Teras: