Custom Half-High Stand Collar Patch Cashmere Men Knitted Pullover Sweater

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Suzhou, Cina
Jumlah Gaya: HRMNM02
Bahan:  Cashmere atanapi Adat
Gauge: 12GG atanapi Adat
MOQ: 500 pcs / per warna
Ukuran: Ukuran ngarobih
Technics: Komputer dirajut
Warna: Adat numutkeun PANTONE
Tipe Suplai: Jasa Custom OEM

Detil Produk

Tanda Produk

Langkung ti 22 taun pangalaman produksi, nyayogikeun produksi khusus tina langkung ti 300w baju haneut pikeun seueur merek pakean terkenal.

DETAIL PRODUK

Turtleneck kasmir lalaki khusus, pilih bahan baku kasmir murni kualitas tinggi, digabungkeun sareng prosés produksi anu pas, sareng mesin komputer komputer impor Jerman, mesin kasmir lemes, méwah elegan, gaya unik, handfeel lemes, suede lengkep, pelestarian panas anu saé, saé tékstur, nyerep Uap, nyaman dipakena. baju haneut didamel ti propinsi jiangsu cina, warna baju haneut janten coklat enteng atanapi kulawu, warna anu gampang sareng saderhana tiasa masihan hiji jalma efek visual anu munggaran, kerah mangrupikeun kerah satengah turtleneck, sareng kerah 1 x1 Lapisan dobel RIB, placket do jarum lengkep sareng tombol ngaput, Tangtosna, upami anjeun hoyong ngarobih zipper, henteu kunanaon, sareng khusus baju haneut ieu, urang tambalan dina posisi taktak sareng siku. Baju haneut ieu dilakukeun dina 12GG. Upami anjeun langkung prihatin ngeunaan kapadetan sareng celah baju haneut, punten wartoskeun ka anjeun tentang sarat lengkep anjeun.

Salaku tambahan, di dieu, kami gaduh sababaraha saran pikeun cara nyeuseuh. Jaga baju haneut janten bersih, sering dirobih, nyegah ngengat, pangaruh beberesih garing saé, upami nyeuseuh di bumi, punten nganggo cai tiis kanggo nambihan detérjen kasmir profesional, ati-ati ulah nepi ka garing sareng garing, upami papakéan ngagaduhan masalah pilling, pompon kedah diteureuy ku gunting kanggo nyegah janten teu tiasa dirawat kusabab benang sesat.

Kami pabrik sumber khusus baju haneut propésional, kami nyandak kualitas salaku misi kami, upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami, kami ngarepkeun panilitian anjeun.

Custom Patches Cashmere Sweater
Wholesale Men Knitted Pullover Sweater
Custom Patches Pullover Sweater
OEM Knitted Pullover Sweater

PROSES PESANAN

1.Anu mésér ngirim TechPacks, swatch, aslina-conto, jst pikeun harga / sampling.

2.Kami ngalakukeun sampel dumasar kana techpacks anu mésér, nalika kami réngsé, kami nyandak gambar ka anu mésér sareng ngirim sampel ku express ka pembeli pikeun disahkeun.

3.Saatos pembeli marios conto, sareng mastikeun tempat urutan, maka kami bakal ngatur benang massal buku sareng dina waktos anu sasarengan, kami bakal ngatur sampel pikeun persetujuan pikeun ngalakukeun massal. Sakali PPS disatujuan, pabrik kami bakal ngatur produksi dumasar kana ieu anu disatujuan. Unggal léngkah bakal dikontrol ketat.

4. Saatos seueur réngsé, kami bakal ngatur bungkus sareng shippment sakumaha anu diperyogikeun, mastikeun unggal urutan tiasa dikirimkeun dina waktosna.

PROSES PRODUKSI

Production Process-1

KAUNTUNGAN URANG

Our Advantage12

PENGANGKUTAN

TRANSPORTATION

  • Saméméhna:
  • Teras: