Baju haneut Natal Custom Girl Jacquard

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Suzhou, Cina
Jumlah Gaya: HRMGS01
Bahan:  Katun atanapi Adat
Gauge: 12GG atanapi Adat
MOQ: 500 pcs / per warna
Ukuran: Ukuran ngarobih
Technics: Komputer dirajut
Warna: Adat numutkeun PANTONE
Tipe Suplai: Jasa Custom OEM

Detil Produk

Tanda Produk

Langkung ti 22 taun pangalaman produksi, nyayogikeun produksi khusus tina langkung ti 300w baju haneut pikeun seueur merek pakean terkenal.

DETAIL PRODUK

Baju haneut custom crewneck pullover baju haneut. Tiasa ngarobih numutkeun baju haneut gaya baju haneut gaya budak leutik.

Baju haneut beureum, Éta ngajantenkeun anjeun katingal pésta dina paningalna. Sareng éta leres-leres geulis. Kumargi baju haneut ieu didamel kanggo murangkalih janten urang nganggo katun murni, tangtosna bahanna, urang tiasa ngarobih numutkeun pamundut anjeun. Sareng kanggo warna, anjeun ogé tiasa ngarobih naon anu anjeun pikahoyong. urang tiasa laksanakeun dumasar kana pamundut anjeun. pikeun detil handap trim * cuff trim sareng beuheung motong, urang ngalakukeun 1 * 1 RIB, sareng pikeun placket, urang balikeun deui tina awak langsung, sareng tombol ngaput , pikeun kancing, anjeun ogé tiasa ngarobih naon anu anjeun pikahoyong, kusabab baju haneut ieu upami kanggo murangkalih, urang tambihan pita beuheung deui dina kelim beuheung pikeun ngajagaan. diluhur cuff cuff, kami ngalakukeun sababaraha sulaman, tata perenah ieu parantos kami laksanakeun, anjeun tiasa nyayogikeun tata perenah anu anjeun pikahoyong, urang tiasa laksanakeun dumasar ka anjeun. di hareupeun dada, aya hiji tambalan. kanggo bagian, upami anjeun hoyong dijait langsung, éta ogé cocog, mesin komputer kami tiasa patepung.

Pikeun baju haneut barudak, Kami gaduh syarat kualitas anu langkung ketat, sareng pikeun ieu kami gaduh tim QC khusus anu tanggel waler pikeun ieu, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan bahan sareng kualitas baju haneut, titik impaortant mosit nyaéta kami pabrik, harga kami pisan kalapa. diarepkeun pikeun nganteurkeun produk anu pangsaéna sareng paling aman pikeun unggal palanggan. Upami anjeun ngagaduhan patalékan, mangga dihubungi kami, ngarepkeun pamariksaan anjeun.

Custom Girl Christmas Sweater
Custom Christmas Sweater
Custom Girl Jacquard Sweater
Custom Jacquard Sweater

PROSES PESANAN

1.Anu mésér ngirim TechPacks, swatch, aslina-conto, jst pikeun harga / sampling.

2.Kami ngalakukeun sampel dumasar kana techpacks anu mésér, nalika kami réngsé, kami nyandak gambar ka anu mésér sareng ngirim sampel ku express ka pembeli pikeun disahkeun.

3.Saatos pembeli marios conto, sareng mastikeun tempat urutan, maka kami bakal ngatur benang massal buku sareng dina waktos anu sasarengan, kami bakal ngatur sampel pikeun persetujuan pikeun ngalakukeun massal. Sakali PPS disatujuan, pabrik kami bakal ngatur produksi dumasar kana ieu anu disatujuan. Unggal léngkah bakal dikontrol ketat.

4. Saatos seueur réngsé, kami bakal ngatur bungkus sareng shippment sakumaha anu diperyogikeun, mastikeun unggal urutan tiasa dikirimkeun dina waktosna.

PROSES PRODUKSI

Production Process-1

KAUNTUNGAN URANG

Our Advantage12

PENGANGKUTAN

TRANSPORTATION

  • Saméméhna:
  • Teras: