Taros Kami

SUZHOU INDUSTRIAL PARK HAIERMEI KNITTING GARmentsS CO., LTD

JABATAN SALES INTERNASIONAL

Kontak:Andy

whatsapp:+86 17351220997

Alamat:Gedong 19, Pamimpin Klasik, 258 Jalan Shengpu, Taman Perindustrian Suzhou, propinsi Jiangsu, Cina

Waktos Standar Cina

Senén ka Jum

Waktos Tanggapan Waktos Konsultasi

Waktos damel 08: 30-17: 30 Bales dina waktos 10 menit
Waktos Non-Pagawé17: 30-21: 30 Bales dina waktos 2 jam
Waktos Sare21: 30-08: 30 Bales dina waktos 24 jam

Kami bakal nyayogikeun jasa ka anjeun kalayan gancang pisan. Kusabab bédana waktos global, kami moal tiasa ngawalon anjeun iraha waé. Upami anjeun peryogi komunikasi dina waktos, punten pilih waktos anu pangsaéna pikeun ngahubungi kami numutkeun bagan waktos di luhur.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami