Tentang Kami

HAIERMEI

Perusahaan urang dipendakan di 1999
Perusahaan urang ngaliput daérah 20.000 méter pasagi
urang gaduh langkung ti 300 padamel
urang gaduh 40 manajemén téknis
urang gaduh 130 sét rupa-rupa mesin komputer jarum
kami kaluaran taunan 3 juta baju haneut

PROFIL PERUSAHAAN

Suzhou Industrial Park Haiermei knitting apparel Co., Ltd. mangrupikeun produksi tékstil sareng produksi garmen sareng perusahaan ékspor. Didirikeun taun 1999; tempatna di Suzhou Industrial Park. Sareng ngagaduhan lingkungan anu indah sareng transportasi anu merenah.

Ayeuna R&D sareng departemen desain parantos didirikeun di Suzhou, Cina. Sareng kami gaduh sababaraha departemén propésional anu sanés numutkeun produksi sareng kabutuhan manajemén, pikeun ngendalikeun quatity unggal léngkah. Kami utamina ngadamel baju haneut Lalaki & baju haneut awéwé & baju haneut barudak. Sareng urang tiasa ngalakukeun sababaraha gaya khusus sapertos sulaman, manik-manik, capit tangan, sareng séri percetakan. Sareng produk utamina dijual ka Cina, Jepang, Amérika Serikat, Inggris, Perancis, Australia, Italia, Méksiko, Spanyol, sareng sajabana. Dipercaya pisan. tina kaayaan anu rumit, kami ngungkulan kasusah sareng ngahontal prestasi anu luar biasa.

Basis Produksi Haiermei: Suqian Xiangtailong Textile Technology Co., Ltd. nutupan legana 20.000 méter pasagi. Perusahaan urang gaduh kakuatan komprehensif anu kuat: urang gaduh langkung ti 300 pagawé, diantarana, gaduh 40 manajemén téknis. Sareng kami gaduh 130 sét mesin komputer jarum: 3GG 5GG 7GG 30sét, 12GG 75sét, 14GG 25sét, sareng alat-alat canggih anu dilengkepan sapertos cakram ngaput, cuci, setrika, konci datar, jarum detéktor, sareng sajabana. Perusahaan kami ngagaduhan peralatan produksi anu lengkep, yayasan manajemén padet, kakuatan téknis anu kuat, kualitas produk anu stabil, sareng kaluaran taunan 3 juta baju haneut.

Perusahaan kami merhatoskeun paningkatan téknologi produksi, berorientasi pasar sareng berorientasi pelanggan, sareng sacara komprehensif nerapkeun sistem manajemen kualitas standar internasional. Butuh "kualitas luhur, pangiriman anu akurat, sareng efisiensi tinggi" salaku tujuan produksi sareng manajemén perusahaan. Mendesak "salaku misi perusahaan.

Ngabagéakeun palanggan énggal sareng anu lami di bumi sareng di luar negeri kanggo ngabahas kerjasama, nganjang & nungtun sareng milari pangembangan umum !!!

Budaya ENTERPRISE

VISI ENTERPRISE

Ngadamel mérek internasional, ngawangun ratusan taun perusahaan

MISI ENTERPRISE

Manajemén Berkelanjutan, Brand Abadi

Konsép Pangembangan

Inovasi mangrupikeun jiwa kamekaran Haiermei

SEMANG TIM

Palayanan pangsaéna, efisiensi tinggi

SERTIPIKAT

CE3143

Kauntungan urang

Pangalaman

Pabrik urang parantos didirikeun salami 22 taun, ngahususkeun dina bisnis baju haneut, kualitas dikontrol ketat.

Pabrik sorangan

Kalayan sajumlah ageung mesin komputer, mesin ngaput, méja setrika knalpot sareng alat-alat sanésna, unggal produk diperyogikeun pikeun ngahontal kaunggulan.

Harga wajar

Kami gaduh pabrik urang nyalira, leres-leres bakal masihan pelanggan harga anu pangsaéna.

Nyayogikeun jasa

Nyayogikeun layanan mandeg, ngadukung pamrosésan khusus kalayan skétsa sareng sampel, sareng ngolah OEM, wilujeng konsultasi.

Pangiriman dina waktosna

Éta ngagaduhan sababaraha lini produksi pikeun baju rajutan, kalayan kaluaran taunan 5 juta PCS, mastikeun waktos pangiriman produk.

Jasa perhatian

Kerja keras pikeun nyayogikeun nasabah produk sareng jasa anu langkung nyugemakeun, sareng ngahontal kamajuan umum kalayan kualitas.

Prosés Pesenan

  • 01

    Nu meuli kirimkeun TechPacks, swatch, aslina-conto, jsb pikeun harga / sampling.
  • 02

    Kami ngalakukeun sampel dumasar kana techpacks mésér, nalika kami réngsé, kami nyandak gambar ka pembeli sareng ngirim sampel ku express ka pembeli pikeun disahkeun.
  • 03

    Saatospembeli marios conto, sareng mastikeun tempat urutan, maka kami bakal ngatur benang massal buku sareng dina waktos anu sami, kami bakal ngatur sampel pikeun persetujuan pikeun ngalakukeun seueur. sakali PPS disatujuan, pabrik urang bakal ngatur produksi dumasar kana ieu disatujuan. Unggal léngkah bakal dikawasa ketat.
  • 04

    Saatos bérés réngsé, kami bakal ngatur bungkus sareng shippment sakumaha diperyogikeun, mastikeun unggal urutan tiasa dikirimkeun dina waktosna.







Prosés Produksi

ngamimitian

tungtung
  • 01

    Bahan atah

  • 02

    Benang ngagulung

  • 03

    Panel nyulam

  • 04

    Pamariksaan awal cacad panel

  • 05

    Pamariksaan kadua panel sareng cocog

  • 06

    Ngajait

  • 07

    Nyeuseuh

  • 08

    Setrikaan

  • 09

    Pamariksaan

  • 10

    Ngepak

  • 11

    Deteksi logam

  • 12

    Paket sareng pangiriman

  • 13

    Angkot

Waktos Standar Cina

Senén ka Jum

Waktos Tanggapan Waktos Konsultasi

Waktos damel 08: 30-17: 30 Bales dina waktos 10 menit
Waktos Non-Pagawé17: 30-21: 30 Bales dina waktos 2 jam
Waktos Sare21: 30-08: 30 Bales dina waktos 24 jam

Kami bakal nyayogikeun jasa ka anjeun kalayan gancang pisan. Kusabab bédana waktos global, kami moal tiasa ngawalon anjeun iraha waé. Upami anjeun peryogi komunikasi dina waktos, punten pilih waktos anu pangsaéna pikeun ngahubungi kami numutkeun bagan waktos di luhur.