NAHA MILIH KAMI?

  • syabout

tentang Kami

wilujeng sumping

Suzhou Industrial Park Haiermei knitting apparel Co., Ltd. mangrupikeun produksi tékstil sareng produksi garmen sareng perusahaan ékspor. Didirikeun taun 1999; tempatna di Suzhou Industrial Park. Sareng ngagaduhan lingkungan anu indah sareng transportasi anu merenah.
Ayeuna R&D sareng departemen desain parantos didirikeun di Suzhou, Cina. Sareng Base Produksi Haiermei: Suqian Xiangtailong Textile Technology Co., Ltd. Sakitar luasna 20.000 méter pasagi. Perusahaan urang gaduh kakuatan komprehensif anu kuat: urang gaduh langkung ti 300 pagawé, diantara aranjeunna, gaduh 40 manajemén téknis.

maca deui
tingali sadayana
  • Tip pikeun henteu héd wol dina baju haneut wol

    1. Trik pikeun baju haneut wol pikeun henteu ngucurkeun rambut: Ngaleyurkeun séndok pati dina satengah baskom cai tiis, rendam baju haneut wol sareng bawa kaluar tanpa dipulas, dialungkeun sareng disimpen dina cai nganggo sakedik cuci bubuk, soak eta 5 menit. net. 2. Lapisan ipis skala w ...

  • Tips pikeun ngirangan listrik statik dina baju haneut

    Nalika masang sareng ngaleupaskeun baju haneut, kontak fisik sareng anu sanésna, atanapi ngahaja noél objék logam, éta sering ujug-ujug dileupaskeun. Anjeun bahkan mungkin ningali percikan listrik dina hawa. Henteu ngan ukur panangan anjeun bakal cilaka, tapi ogé listrik statis sering ...

  • Bédana baju haneut sareng baju haneut

    Konseptual baju haneut mangrupikeun salah sahiji baju haneut rajutan. Knitwear mangrupikeun konsép anu langkung lega. Pakaian rajut tiasa dibagi kana baju rajut katun sareng baju rajut wol, sareng baju haneut kagolong kana baju rajut wol. Baju haneut rajutan anu sering urang tingali umumna ngarujuk kana lawon anyaman anyaman ku kn ...

  • Klasifikasi Organisasi Cardigan.

    -Flat stitch Ogé kawanoh salaku organisasi tingkat pakan, organisasi sisi. Susunan jarum nyulam: nyulam jersey sareng jarum pinuh dina ranjang jarum tunggal. Lawon ngabogaan extensibility transverse ageung sareng sipat ngagulung, sareng gampang digubrag saatos ...